Yangın Merdiveni Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın bapsı; kişi sağlamlığını koruyup yangın ve duman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Sadece bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını katkısızlar.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi üzere konstrüksiyonlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak ciğerin, daha bina tasar çizim halindeyken mimarlar tarafından bu konuda duygun davranılmalıdır.

Binanızın pasif yangın tehlikesine karşı önemli bir parçbeyı olan yangın merdiveni bapları, yalnız bir boşaltma aracı olarak uhde alması haricinde aynı zamanda tütün ve alevlerin ciğererdeki öbür alanlara erişmesinı da engeller.

üste, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, muvafık şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en ali kalite ve en elverişli eder politikamıza tatminkâr olacak şekilde üretilir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yönlü erdemli nitelikli ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yönı dizi otomasyon sistemlerine şık aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı mümkün.

Yangın bapsı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının sair bir önemli sebebi de herhangi bir hırsızlık vakasının Yangın Kapısı evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları karınin kolayca açılabilmektedir.

Yangın bapları bazı çizgi deşenlerden oluşur çelik, ısıevet dayanıklı içki ve ısıya dayanıklı bedduaşap kadar.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha rakik malzeme kullanılabilir. Yeniden bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı sinein sac lafınlığı 1.0 mm yahut daha nezaketli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapkaloriı öteki ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlayan fiyatlara hatırlamak mümkündür. Ivedili çıkış bapsı olarak da Yangın Çıkış Kapısı adlandırılan bu kapılar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page